Samenwerken

Wat leuk dat je mogelijk geïnteresseerd bent in het aan gaan van een samenwerking. Ik voel me vereerd! Zoals je waarschijnlijk al is opgevallen, is Kleine Ontdekkers een zogeheten nicheblog. In mijn geval houdt dat in dat ik enkel schrijf over zaken die te maken hebben met leren, lezen en écht leuk speelgoed. Aangezien mijn lezers specifiek voor deze onderwerpen mijn blog bezoeken, vind ik het prettig als een samenwerking hierbij aansluit. Grappig detail: deze (mama)blog wordt bijna even vaak door mannen als door vrouwen bezocht!

Er zijn verschillende vormen van samenwerking mogelijk. De meest voor de hand liggende keuze is een review of een boekrecensie. Tevens behoort een advertorial tot de mogelijkheden. Dit is een gesponsord artikel waarin ik één of twee links naar keuze plaats. Mocht je een banner in de sidebar willen dan is dat ook een optie. Andere briljante ideeën kun je eveneens aan me voorleggen. Ik denk graag met je mee vanuit mijn professionele achtergrond en misschien komt daar dan alsnog een hele mooie samenwerking uit voort. (Vraag me alleen niet om te vloggen. Lijkt me doodeng!)

Mijn voorkeur gaat uit naar een langdurige samenwerking. In ruil daarvoor zal ik regelmatig over je producten of bedrijf schrijven op mijn blog en interessante zaken uitlichten op social media. Zie het als een partnerschap. Indien dit ook jouw voorkeur geniet, ga ik graag met je in gesprek over onze beider verwachtingen en voorwaarden zodat we allebei het beste uit de betreffende samenwerking kunnen halen.

Noem me een controlfreak maar alle artikelen op Kleine Ontdekkers worden door mij geschreven. Zodoende plaats ik geen kant-en-klare content en ook geen gastartikelen. Verder hebben winacties niet specifiek mijn voorkeur. Linkruil laat ik tevens graag aan me voorbij gaan. Het verleden heeft me geleerd dat deze dingen minder goed bij mij en mijn visie aangaande bloggen passen. Neemt niet weg dat als je denkt dat ik een bepaald aanbod simpelweg niet kan weigeren je me gerust mag mailen met een voorstel. Wellicht pakt iets waar ik in eerste instantie niet aan had gedacht uiteindelijk geweldig uit. Verras me maar!

In het verleden heb ik onder andere samengewerkt met De Vier Windstreken, Rubinstein, Universiteitsmuseum Utrecht en SpeelgoedNL. Je kunt de betreffende artikelen hier bekijken.

Oh ja, laat ik tot slot nog even met wat cijfertjes strooien want jawel, ik ben actief op diverse social media kanalen.

Instagram (5.088+)
Bloglovin’ (662+)
Facebook (946+)
Pinterest (293+)

Mocht je iets willen weten over de huidige statistieken; stuur me dan een e-mail. Ook voorbeelden van samenwerkingen die ik met mijn vorige blog ben aangegaan zijn per mail op te vragen.

Ik ben te bereiken via info[at]kleineontdekkers.nl. Ik doe mijn uiterste best om je bericht binnen een week te beantwoorden. Excuses als dit onverhoopt niet lukt.