OVER MIJ

collage-profielfoto

Mijn naam is Shanna en ik ben inmiddels 30 jaar oud. Ik loop het liefst in zeven sloten tegelijk en probeer ondertussen ook nog wat te sporten, te lezen en sociaal te doen met mensen van vlees en bloed. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als schrijfster en docent. Bovenal ben ik echter moeder van twee jongetjes genaamd Sam (2012) en Jim (2014). Inderdaad, mijn zonen zijn de kleine ontdekkers waarnaar deze website is vernoemd.

Het nerdy meisje dat ik in mijn kinderjaren was, ziet er tegenwoordig uit als een volwassen vrouw inclusief voorliefde voor skinnyjeans. Vanbinnen ben ik echter geen dag ouder geworden. Ik houd nog steeds van Lego, Meccano, Playmobil, treinbanen, 1001-vraag-en-antwoord-boeken en scheikundedozen. Stiekem droom ik over het bouwen van een complete stad van Lego als mijn zonen groter zijn. Op zolder uiteraard zoals het een echte fan betaamt.

Ik ga al een aantal jaar mee in de blogwereld. Na een pauze van ruim een jaar besloot ik het eens over een andere boeg te gooien. Die ommezwaai resulteerde in een compleet vernieuwde blog. Een nicheblog om precies te zijn. Over leren, lezen en ├ęcht leuk speelgoed. Gewoon, omdat ik het zo leuk vind om allerhande activiteiten te bedenken voor mijn jongetjes en graag met hen speel. Ook voorlezen vind ik heerlijk om te doen. Gelukkig vinden Sam en Jim het geen enkel probleem om mee te werken aan experimenten met bevroren dinosauruseieren en geven ze braaf de stukjes aan wanneer mama een knikkerbaan bouwt. Het doet me deugd dat ik daar op deze plek bij tijd en wijlen over kan schrijven. Wees welkom!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren